To the moon agency

- vejen til det danske marked

Behind the sceens


Det hele startede med...

⭐ babyLivia ⭐

Mit første bekendtskab med denne fantastiske virksomhed, var da vores søn skulle starte med at spise grød! - Ved næsten hvert måltid løb maden ned at hans lille hage og ind under sådan en hagesmæk man binder med snore, har du også prøvet sådan en? 

Både svær at justere i størrelse og ikke særlig behagelig for barnet at have på!
Jeg fandt tilfældigvis babyLivia her på Instagram og bestille sammen med en fra min mødregruppe en #highneckbib med Ræven Rudi.

Den ankom få dage senere og hvilken lækker kvalitet! 

Den var lavet af det blødeste PU materiale, med en helt unik høj blød kant der let lukkes og justeres med velcro.

Fra den dag havde vi aldrig problemer med at noget mad endte inde på blusen, så den skulle skiftes #uundværlig - Og fik jeg sagt at deres hagesmække er designet med de sødeste dyr og stilfulde farver? 

Da vores søn skulle til at lære at spise selv måtte vi prøve deres #longsleeve - og har ikke fortrudt ét sekund siden! Også perfekt til når der skal tegnes og males.

Herefter vidste jeg bare at jeg ville have deres varer til Danmark, så endnu flere kunne få glæde af deres varer + en lettere hver dag med mindre vasketøj!  //Majken


Min baggrund

 


9 års erfaring fra detail branchen, herefter tre et halvt år som en del af en iværksættervirksomhed som arbejdede med leedgenerering, og nu som selvstændig med mit lille agency. 

I baggagen har jeg en Akademi Uddannelse i Ledelse fra Århus Erhvervsakademi og mange års erfaring med service, salg og marketing.

Jeg bor i en lille landsby nord for Horsens sammen med min søn Milas. 

Jeg elsker at arbejde med produkter der enten gør hverdagen nemmere eller gør hverdagen sjovere for børnefamilierne. 
 
Den største fan af babyLivia
Kontaktoplysninger

To the Moon Agency

Mail: salg@tothemoonagency.dk

Tlf. +45 20 24 02 02Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk