To the moon agency

- vejen til det danske marked

babyLivia HagesmækkeEn unik hagesmæk og et forklæde med lange ærmer

babyLivia Highneckbib - hagesmækken med en unik høj og blød kant

babyLivia hagesmækken er en barnet kan bruge fra det starter med at blive introduceret for mad og så længe behovet for en hagesmæk er der. Hagesmækken består af behagelig blød polyester og en høj kant af scuba stof (som er et dykkermateriale). Den høje kant sikre at intet spild løber ned af hagen og gør blusen under våd.

Polystermaterialet er vandafvisende, hvilket forenkler arbejdet med at rengøre den igen. Den rengøres let ved at bruge en våd klud, eller at skylle den under vandhanen efter brug. 
Det bløde scuba materiale som kanten er lavet af, er meget elastisk og behageligt omkring barnets hals. Den lukkes let og justeres med velcro på bagsiden. Ved hjælp af den høje hals undgår barnet at spild trækker ind under og gør blusen våd. OEKO-TEX® 100 certificeret.babyLivia Longsleeve - forklædet med lange ærmer

Med vores langærmede hagesmække har vi viderført vores populære high neck bib og er nu klar til at håndtere endnu større mængder spild.
Vi har bibeholdt den høje hals, der sikrer at blusen under hagesmækken altid forbliver tør. 

kanten på den høje hals er lavet af samme materiale som resten af hagesmækken, hvilket gør den let at skylle af og så tørrer den igen på nul komma fem.
Med de lange ærmer kan barnet fuldt ud udfolde sig ved bordet og syningerne om håndledet forhindre at maden kommer ind i ærmet. 

Den store lomme foran har en vandafvisende inderside der sørger for at opsamle rester, og så er den let at skylle igen efter brug. Kanten der lukkes blidt om barnets hals er lavet af blød vandafvisende PU-belagt polyester.
Den lukkes let og justeres med velcro.

OEKO-TEX® 100 certificeret.


Kontaktoplysninger

To the Moon Agency

Mail: salg@tothemoonagency.dk

Tlf. +45 20 24 02 02Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk