To the moon agency

- vejen til det danske marked

Frii of NorwayFrii of Norway er et norsk mærke, etableret i Kristiansand i 2019
Letvægtsskoletaskerne fra Frii of Norway® er baseret på viden og kompetence fra mange års erfaring. Daglig leder, Roy Kjøstvedt, har arbejdet med at udvikle skoletasker af god kvalitet i over 20 år. Han ved, hvad kriterierne er for en taske med gode bæreegenskaber og kvalitet, der holder.
Lav vægt er vigtig for god bærekomfort

Skoletaskerne fra Frii of Norway® repræsenterer et frisk pust på et traditionelt marked. Taskerne har alle de funktioner en god skoletaske skal have. Den passer godt på barnets ryg. Den har en intern aluminiumsramme, der holder rygsækken i den rigtige ergonomiske form, uanset hvor meget der bæres, og den har en justerbar brystrem og hofterem.

Den største forskel fra andre rygsække med god bærekomfort er, at Frii of Norway taskerne har en egenvægt på ca. 840 gram.

Dette er betydeligt lavere end de konkurrerende skoletasker, vi har sammenlignet med. En lettere taske lægger mindre pres på barnets skuldre, nakke og ryg.

En anden fordel ved rygsækkene fra Frii i Norge er, at regnslaget ligger i en lomme i bunden af ​​posen i stedet for øverst. Dette er en fordel i dagens samfund, hvor "mobil nakke" eller et "fremadrettet hoved" giver større og større udfordringer, selv for børn.

Barnet får friere og mere bevægelig nakke og hoved, derudover er det lettere at åbne og lukke rygsækken med de praktiske magnet låse.Ergonomiske letvægtsskoletasker til alle aldre


Børnehave


0-3 klasse


4-7 klasse


Ung serienKontaktoplysninger

To the Moon Agency

Mail: salg@tothemoonagency.dk

Tlf. +45 20 24 02 02Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk